Riemastuttava täytekakkuvillitys leviää – koristeet vasta kakun sisällä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Sosiaalisessa mediassan on viime kuukausina jaettu ahkerasti kakkureseptejä, joissa ohjeistetaan yllätyskakun tekemisessä. Kakkujen viimeisin trendi näyttäisi olevan se, että kakku koristellaan sisältäpäin.

Daily Mail -lehden mukaan villitys näkyy useiden leipomoiden kakku- ja leivosvalikoimassa. Kakkuja ei koristella enää päältä ja ne näyttävät monien silmiin tylsältä. Sitten kun kakku leikataan, paljastuu sisältä upea yllätys.

Kakut eivät olekaan enää päältä kauniita, vaan sisältä. Leivontavideoihin erikoistuneet bloggaajat ovat julkaisseet netissä useita videoita, joissa opastetaan yllätyskakun tekemisessä.

Monet ovat sitä mieltä, että kakun koristeleminen sisältä on vaivan arvoista, sillä joka kerta yllätys tekee vieraisiin vaikutuksen. Elintarvikevärien käyttäminen kakkujen tekemisessä ei ole välttämätöntä, sillä täyteyllätyksen voi tehdä erikoisella kuvioinnilla tai vaikkapa tekstillä.

I'm so excited to have finished this Raspberry Lemon Surprise Inside I (heart) You Valentine's Day Cake to share with my friends.

Kuva, jonka Beth Jackson Klosterboer (@hungryhappenings) julkaisi

Bake a Marry Me? Reveal Cake if you are looking for a really unique way to propose.

Kuva, jonka Beth Jackson Klosterboer (@hungryhappenings) julkaisi