Uskomaton taituri – tähän treeniliikkeeseen ei moni pysty

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa näkyy usein upeita taidonnäytteitä siitä, mihin ihmiset ovat kykeneviä kovan harjoittelun tuloksena. Tällä kerralla eräs kovassa kunnossa oleva mies näyttää todella vaativan treeniliikkeen, jota monikaan ei pysty hänen jälkeensä varmasti toistamaan.

Videolla näkyvä mies aloittaa liikkeen tekemisen menemällä istumisasennosta käsilläseisontaan. Käsilläseisonnassa mies hypähtää käsillään ilmaan ja tekee yhden taputuksen. Sen jälkeen mies laskeutuu alaspäin punnertaen päälläseisontaan niin, että tuo polvet samalla kohti rintakehää.

Mies toistaa pitkän liikesarjan monta kertaa ilman, että hän horjahtaa kertaakaan. Uskomatonta voimaa, notkeutta ja tasapainoa esittelevän liikkeen pelkkä harjoitteleminenkin hirvittäisi varmasti jo monia, sillä päälleen kaatumisen vaara voiman pettäessä on todella suuri.