The Rock avautui masennuksestaan: ”Kunpa minulla olisi ollut joku…”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

The Rock -nimellä tunnetun näyttelijä Dwayne Johnsonin vahvuus, positiivisuus ja itsehillintä toimivat inspiraationa monelle. Leveällä hymyllään hurmaava Johnson ei kuitenkaan aina ole ollut niin onnellinen kuin miltä hän on saattanut ulospäin näyttää.

Dwayne Johnson kertoo Oprah’s Master Class -videolla ajasta, jolloin hän kamppaili masennuksen kanssa. Johnson oli 23-vuotiaana potkittu ulos kanadalaisesta Calgary Stampeders -joukkueesta, jossa hän oli pelannut amerikkalaista jalkapalloa. Dwayne joutui nuorena aikuisena muuttamaan takaisin vanhempiensa luokse, kun hän sairastui masennukseen.

Johnson kertoo videolla, miten yksinäiseltä hänestä tuntui. Hän muistuttaa kaikkia masennuksesta kärsiviä siitä, että he eivät ole yksin eivätkä ensimmäisiä tai viimeisiä, jotka sairastavat masennusta. Masennuksen jälkeen Johnson kertoi kuunnelleensa omaa sydäntään ja tehneensä parhaat uravalintansa, jotka ovat johtaneet lopulta kaikkeen hyvään, jota hänen elämässään tällä hetkellä on.