Koira oli uskollinen kumppanilleen – ei jättänyt hädän hetkellä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Eläintensuojeluviranomaiset ovat pelastaneet pinteeseen joutuneen koiran Fultonissa, Georgiassa. Athena-niminen hännänheiluttaja oli jäänyt tassustaan kiinni metalliseen aitaan yrittäessään paeta pihalta.

Epäonnisen Athenan pelastukseksi oli osoittautunut uskollinen Zeus-koira, joka ei suostunut poistumaan ”tyttöystävänsä” rinnalta. Zeus oli haukkunut aidan vieressä kahden vuorokauden ajan ja lopulta viranomaiset soitettiin paikalle. Pelastajia odotti paikalla yllätys, sillä Athenan lisäksi aidan toisella puolella istuskeli Zeus.

Koirakaksikko on viety paikalliseen löytöeläinkotiin. Atlanta LifeLine Animal Project nimesi koirat kreikkalaisten jumalien mukaan. Daily Mail -lehden mukaan koirien omistaja on laiminlyönyt koirien hoidon ja kaksikko on otettu huostaan. Karvakuonoille etsitään nyt uutta kotia. Athena ja Zeus ovat olleet alusta alkaen erottamattomia ja hoitajat toivovat, että ne pääsisivät yhteiseen kotiin.