Mykistävän upea video Suomesta – maisemat kuin postikorteista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomelle perustettiin jokunen vuosi sitten työryhmä pohtimaan Suomen maabrändiä ja sen parantamista. Tulokset eivät ole olleet mainittavia, mutta samaan aikaan monet muut yritykset ja jopa yksityiset ihmiset ovat vaikuttaneet Suomen brändiin hyvinkin positiivisesti.

Tuorein tapaus on Riku Karjalaisen työstämä ja julkaisema timelapse-video, joka esittelee Suomen maisemia silmiähivelevän kauniisti. Vimeo-esittelyn mukaan Karjalainen ajoi videota varten 8.500 kilometriä kolmessa kuukaudessa. Video on julkaistu myös 4K-laatuisena. Karjalainen julkaisi videosta myös Making of -videon, jonka voit katsoa alta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat