Venäjä lahjoittaa Ranskalle uuden poliisikoiran menehtyneen tilalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pariisilainen Diesel-poliisikoira on noussut Twitter-julkkikseksi kuoltuaan terroristijärjestö Daeshiin, eli ISISiin, kohdistuneen viranomaisoperaation yhteydessä. Koira menehtyi pariisilaisessa lähiössä suoritetussa ratsiassa keskiviikkona 18. marraskuuta.

Nyt Venäjän hallinto haluaa tarjota ranskalle uuden poliisikoiran. Venäjän sisäministeriön Elena Alekseeva ilmoitti Instagramissa, että Dobrynya-nimistä koiranpentua tarjotaan ranskalle solidaarisuuden eleenä.

– Dorynya nimettiin voiman, hyvyyden ja epäitsekkyyden ruumiillistumana toimivan venäläisen kansallissankarin mukaan. Koiranpentu luovutetaan ranskalle solidaarisuuden eleenä maan kansalle ja poliisille taistelemaan terrorismia vastaan, kuvatekstissä lukee.

Этого щенка служебной собаки зовут Добрыня. Его назвали так в честь русского былинного богатыря Добрыни, который является воплощением силы, добра, воинской доблести и бескорыстной помощи. Щенок будет передан Франции в знак солидарности с французским народом и полицией в борьбе с терроризмом. Ce petit chien est le chien de service qui s'appelle Dobrynia. Il a été nommé ainsi a l'honneur du légendaire héros russe Dobrynya, qui est la personnification de la force, de la bonté, de la bravoure et de l'altruisme. Ce chien sera remis à la France en temoignage de la solidarité avec le peuple français ainsi que la police francaise dans le cadre de la lutte contre le terrorisme.

Kuva, jonka Елена Алексеева (@eialeks) julkaisi

Маленький четвероногий полицейский))

Kuva, jonka Елена Алексеева (@eialeks) julkaisi