Ihana, upea ja rietas hotelliseksi – tästä syystä parempaa kuin kotona

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa pariskunnista karkaa säännöllisesti kahdestaan hotellilomalle rentoutumaan. Matkan pääasiallisin tarkoitus on harrastaa seksiä. Miksi hotelliseksi on usein kotona harjoitettua rakastelua parempaa?

Hotel Tonight -yhtiön mukaan pariskunnat harrastavat hotelleissa 2,6 kertaa enemmän seksiä kuin kotona. Myös aktin kesto venyy usein 25 minuuttia tavallista vaakamamboa pidemmäksi. Hotellihuoneissa on usein iso muhkea sänky ja puhtaan valkeat lakanat.

Lisäksi hotelleihin liittyy uutuuden viehätys, mikä saa parin tavallista villimpään mielentilaan. Hotelleissa ei ole häiriötekijöitä kuten lapsia, kämppiksiä tai lemmikkieläimiä. Majoitusalan liikkeissä ei myöskään tarvitse välittää naapureista tai siivoamisesta.

Hotelliseksi saattaa parhaimmillaan olla pitkän roolileikin tuomaa nautintoa, jolloin pariskunta saa toteuttaa villeimmätkin fantasiansa. Hotelleissa saa levätä ilman stressiä ja nauttia puhtaasta ympäristöstä sekä muiden tekemästä ruoasta. Loput ajasta voi harrastaa seksiä.