Mies varasti olutrekan – jäi itse sen alle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet rikollisen mielen omaavista henkilöistä, joiden järjenjuoksu ei kuitenkaan riitä varsinaisten ideoiden toteuttamiseen. Typerimmät kriminaalit joutuvat yleensä satimeen nopeasti oman toilailunsa ansiosta.

Vuoden idioottivaras löytyy nyt Columbuksen kaupungista, Yhdysvaltojen Georgiasta. Gregory Miller oli nähnyt käynnissä olleen Coors Light -yhtiön olutrekan kotikaupunkinsa kadulla. Mies oli empimättä hypännyt rekan rattiin ja ajanut pois paikalta. Poliisit olivat saaneet tiedon varastetusta rekasta, ja he löysivät nopeasti 55-vuotiaan Millerin ajelemassa ajoneuvoa anastuspaikan lähettyvillä.

Miller yritti ajaa poliiseja karkuun, mutta törmäsi läheisen ravintolan aitaan. Varas hyppäsi ulos autosta. Huono tuuri seurasi miestä ja käynnissä ollut rekka ajoi Millerin nilkan yli. Olutrekan varastanut mies toimitettiin lopulta jalka murtuneena sairaalaan, WTVM-uutiskanava kertoo.