30 vuotta seurustelleet Goldie Hawn ja Kurt Russell: ”Menemme naimisiin!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yksi Hollywoodin legendaarisimmista näyttelijäpariskunnista on yllättänyt läheisensä ilmoituksella, jonka mukaan he aikovat viimein mennä naimisiin. Näyttelijätär Goldie Hawn on ollut yhdessä näyttelijä Kurt Russellin kanssa jo yli 30 vuotta.

The Express -lehden mukaan pariskunta suunnittelee menevänsä naimisiin uutena vuotena. 70-vuotias Hawn on suunnitellut 64-vuotiaan Russellin kanssa cowboy-teemaisia häitä, jotka järjestetään uutena vuotena Aspenin upeissa vuorimaisemissa Coloradossa.

Teemasta päätellen kyseessä tulee olemaan riehakkaat häät. Parin perhe on ollut hääuutisista onnessaan. Goldiella ja Kurtilla on yksi yhteinen lapsi, 29-vuotias Wyatt Russell. Pariskunta alkoi seurustella vuonna 1984, kun he näyttelivät yhdessä elokuvassa Swing Shift.

?? #goldieandkurt #80s #1989 #oscars #academyawards #love #cuties #couple #soocute #goldiehawn #kurtrussell

Kuva, jonka Goldie Hawn Fanpage (@goldiehawn_fan) julkaisi

Gogo and Kurt in Swing Shift?❤❤❤ #goldiehawn #kurtrussell #swingshift #love #80s #couple #cute

Kuva, jonka Goldie Hawn Fanpage (@goldiehawn_fan) julkaisi