Parisuhde paremmaksi kahvilassa – puolueeton maaperä pitää sovun yllä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Pariskunnat saattavat vaihtaa mielipiteitään kärkkäästi ja ääntään korottaen. Sovun säilyttämisen kannalta olisi tärkeintä olla rauhallinen. Mikäli keskusteleminen ei onnistu ilman äänekästä päällepuhumista, kannattaa kumppanusten mennä julkiselle paikalle.

Kahvilat ovat viihtyisiä paikkoja, joissa voi uppoutua keskusteluun ilman draamaa. Harva viitsii riehua yleisellä paikalla, ja pariskuntien kannattaa suunnata kulkunsa esimerkiksi kahvikupin ääreen mukavatunnelmaiseen kahvilaan. Pankaa puhelimet pois ja istukaa kasvokkain toisianne vastapäätä.

Kahviloista saa lämpimien juomien lisäksi usein myös herkullisia pikkupurtavia lisämielihyvää tuottamaan. Muutamalla eurolla saa makunystyrät hymyilemään ja toivottavasti myös parisuhteen molemmat osapuolet. Keskustelkaa asioista, joista ette muuten puhu. Nauttikaa lopulta toistenne seurasta rauhallisessa ilmapiirissä.