Taapero tekee puolivoltteja takaperin – uskotko silmiäsi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty useita monilahjakkuuksia, jotka ovat esitelleet taitojaan videolla ja saattanut ne kaikkien muidenkin ihasteltaviksi. Taannoin sosiaalista mediaa puhutti isä, joka antoi pienten lastensa kiipeillä ja temppuilla korkeilla paikoilla.

Kerroimme myös seinäkiipeilevästä taaperosta, mutta tällä kertaa videolla ihastuttaa puolivolteilla temppuileva kaksivuotias. YouTube-videolla nähdään kaksivuotias poika, jonka isä on opettanut lastaan tekemään erilaisia temppuja. Poika näyttää videolla innoissaan monista oppimistaan taidoista yhtä, joka on tällä kertaa useiden puolivolttien tekeminen takaperin.

Pieni taapero tekee voltit takaperin todella hienosti pehmoisen patjan päällä. Temppu ei ole suinkaan ainut, minkä poika osaa vaan hänestä on myös kuvattu monia muita videoita, joissa poika tekee erilaisia hyppyjä, voltteja, käsilläseisontaa ja spagaatin.