Gorilla opetti tyttöä näyttämään keskisormea

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Gorillat lukeutuvat eniten geneettisesti ihmistä muistuttaviin eläinlajeihin. Hauskalla Youtube-videolla tavataan eläintarhassa asuva gorilla, joka on oppinut erään ihmisten kansainvälisen käsimerkin, ja päättää opettaa sitä muillekin.

Viime keväänä julkaistulla, mutta viime päivinä sosiaalisessa mediassa levinneellä videolla 3-vuotias Riley-tyttö on kiertämässä eläintarhaa äitinsä kanssa. Eläintarhassa asuvalla gorillalla on ilmeisesti meneillään huono päivä, sillä se näyttää tytölle ja hänen äidilleen lasin läpi keskisormea.

Kuten arvata saattaa, Riley innostuu oitis gorillan yllättävästä eleestä. Tyttö päättää itsekin kokeilla keskisormensa esittelemistä. Rileyn äiti ei ymmärrettävästi ole asiasta yhtä innoissaan.