Koirasta tuli nettijulkkis – iloisempaa vaikea löytää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hurmaavasta Ramsey-nimisestä staffordshirenterrieristä kiersi sosiaalisessa mediassa aikoinaan video, jossa Ramsey nautiskeli kylvystä suloinen suihkumyssy päässään. Ramseystä on sen jälkeen tullut oikea nettijulkkis, joka nauttii suosiosta muun muassa Instagram-tilillään.

Ramseyn omistaja ottaa hurmaavasta koirastaan paljon kuvia. Koiran Instagram-tilillä on jo yli 900 julkaisua, joita ihailee yli 100.000 seuraajaa. Kuka tahansa koiria rakastava seuraakin varmasti Ramseyn seikkailuja mielellään, sillä koirasta otetut hauskat kuvat saavat heti paremmalle tuulelle.

Ramseyn hymy on uskomattoman valloittava eikä ihmekään, että se saa niin monen ihmisen hyvälle mielelle. Joku saattaa pitää lihaksikasta ja vankkarakenteista staffordshirenterrieriä pelottavana, mutta Ramseyn kuvia katsottuaan ei voisi enää varmastikaan pelätä näin iloista ja hellyttävää kaveria.

FRIDAY!!! ? ;) Have a great weekend everyone

Kuva, jonka RAMSEY ? ® (@bluestaffy) julkaisi

Staying warm this winter ??? ?❄️

Kuva, jonka RAMSEY ? ® (@bluestaffy) julkaisi

? Autumn is Awesome ?? Having fun rolling around in the leaves

Kuva, jonka RAMSEY ? ® (@bluestaffy) julkaisi

Straight out the bath ?? #realmenwearpink

Kuva, jonka RAMSEY ? ® (@bluestaffy) julkaisi

Ramsey getting his chill on ✌️?

Kuva, jonka RAMSEY ? ® (@bluestaffy) julkaisi

Happy Easter ✌️?? #lazyweekend #easterholiday

Kuva, jonka RAMSEY ? ® (@bluestaffy) julkaisi