Nainen suukotteli koirataulua – lemmikki oli seota mustasukkaisuudesta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalainen koiranomistaja on päättänyt pilailla lemmikkinsä kustannuksella. Hän oli asettanut tietokoneensa näytölle kuvan, jossa esiintyi hänen lemmikkiään muistuttava koira. Sitten nainen testasi, huomaisiko koira, jos hän osoittaisi kuvalle hieman hellyyttä.

Huvittava tilanne on tallentunut perheenjäsenen kuvaamalle videolle. Nainen alkoi suukotella tietokoneen näytöllä olevaa kuvaa ja pian myös hänen lemmikkinsä huomasi sen. Koira nousi ylös sängyltä ja alkoi haukkua.

Annie-niminen hännänheiluttaja ei selvästikään voinut sietää sitä, että hänen omistajansa osoitti hellyyttä toiselle koiralle. Koira haukkui äänekkäästi, kunnes omistaja halasi ja suukotti sitä. Koira ei halunnut jakaa omistajansa huomiota muiden kanssa. Hermoja raastavasta tilanteesta huolimatta Annie käyttäytyi lopulta hyvin, ehkä jopa paremmin kuin monet mustasukkaisuuden valtaamat ihmiset.