Nainen jätti lihottaja-poikaystävän – laihtui 110 kiloa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nevadan Renossa asustelevalla Patty Sanchezilla on ollut vaarallinen unelma. Nainen on nimittäin haaveillut siitä, että hän olisi maailman lihavin nainen. Painavimmillaan Sanchez on painanut 327 kiloa.

Syy Pattyn kauhistuttavalle tavoitteelle on ollut se, että häntä on kannustettu lihomaan. Yhdysvaltalaisnaisella on ollut paljon faneja netissä ja hän on tienannut rahaa videoilla, joissa hän esittelee jättiläismäistä vartaloaan. Yksi Pattyn suurimmista faneista oli hänen poikaystävänsä, joka piti lihavia naisia viehättävinä.

Eräänä päivänä Patty kuitenkin havahtui siihen, että liikakilot tulisivat pian viemään hänen henkensä. Sanchez on kertonut tarinansa Barcroft TV -kanavalle. Nainen kertoi, että hän halusi elää, joten hän päätti alkaa laihduttaa. Jätettyään häntä lihottaneen poikaystävän nainen on onnistunut laihduttamaan 110 kiloa.

Painonpudotuksen ansiosta Pattyn elämä on mullistunut. Nyt hän kykenee liikumaan reippaammin ja hoitamaan itse arkiaskareita. Vaikka naisella on vielä suuri urakka edessä, ei hän ole katunut päivääkään tekemäänsä elämänmuutosta.