Surffitytöt esittelivät paratiisin – näin upeaa on Tahitilla!

Matkailu Viihdeuutiset · Annika Kela

Joukko nuoria surffikaunottaria ovat osallistuneet Tahitilla upean matkailuvideon tekemiseen, jonka tarkoituksena on vilkastaa paratiisisaaren turismia.Tyynellä merellä sijaitseva Tahiti on suurin Ranskan Polynesian saarista.

Kristallinkirkkaan veden ympäröimä saari on suosittu erityisesti surffareiden ja sukeltajien keskuudessa. Saaren laguunia ympäröimä riutta mahdollistaa eloisan merielämän sukelluksesta kiinnostuneille. Riutalle muodostuvat aallot sen sijaan ovat surffareiden mieleen.

Netissä julkaistun matkailuvideon katseleminen on kuin lämpimä tuulahdus keskellä kylmiä ja sateisia talvipäiviä. Monet matkailijoista ovat menettäneensä sydämensä Tahitille ja monet turisteista palaavat kerta toisensa jälkeen saarelle lomanviettoon. Auringon paahdetta, koskemattomia rantoja ja vesiaktiviteettaja rakastaville Tahiti on oikea valinta matkakohteeksi.