Taapero syötti koiraa – pieni horjahdus aiheutti ikävän lopun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset ovat yleensä kiinnostuneita lemmikeistä ja haluavat osallistua niiden hoitamiseen. Lapset pitävät lemmikkien kanssa leikkimisestä, niiden syöttämisestä ja osaavat myös napakasti käskyttäen välillä jopa kouluttaa niitä.

Nyt videolla nähdään hauska tilanne, kun pieni poika on ollut syöttämässä perheen koiraa. Poika on ollut niin suloinen kaivaessaan isosta laatikosta koiralle naksuja ja antaessaan niitä sille, että vanhempi on päättänyt ikuistaa hetken. Syöttöhetki päättyi kuitenkin yllättävällä tavalla ja kameraan tallentui onnellisen hetken sijaan tragikoomisempi päätös.

Videolla poika pudottaa naksuja maahan, josta koira syö niitä innoissaan. Pienen pojan tasapainon horjuessa hän ottaa yhden askeleen taaksepäin, mikä olikin jo liikaa. Pojan takana oli koiran iso vesiastia, johon poika pyllähti suorilta jaloilta räiskyttäen veden ympäriinsä. Itkuunhan kaatumisen vuoksi tämäkin hauskuus sitten lopulta päättyi.