Koiraperhe hulvattomassa yhteiskuvassa – ei ollut helppo projekti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mies halusi ottaa kiitospäivänä perinteisen perhepotretin juhla-aterian yhteydessä. Tällä kerralla pöydän ääressä ei kuitenkaan ollut ihmisiä vaan miehen koira Bailey, joka esitti kuvassa kuutta eri hahmoa ja sai aikaiseksi kokonaisen pöytäseurueen kuvaan.

Golden Bailey -kanava on julkaissut YouTube-tilillään hauskan videon, jossa miehen kultainennoutaja Bailey on puettu moneksi eri hahmoksi. Mies laittaa koiran istumaan jokaista kuvaa varten eri paikalle, ja jokaista tuolia varten Bailey puetaan erilaisiin vaatteisiin ja asusteisiin.

Ruokapöydälle on katettu kokonainen kiitospäivän ateria, joka maistuisi varmasti koirallekin. Pöydällä on kalkkunan lisäksi myös erilaisia puruluita, joilla Bailey saa varmasti luvan herkutella oikein kunnolla kuvan ottamisen jälkeen. Bailey on hämmästyttävän rauhallinen pukemisen ja kuvauksen aikana, minkä ansiosta lopputuloksena saatu kuva on todella upea.