Nainen silitti sammakkoa – merkillinen seuraus

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kotipihalle eksynyt sammakko oli herättänyt naisen huomion. Hän nosti sammakon maasta estääkseen sitä pulahtamasta perheen uima-altaaseen. Samalla hetkellä sammakko päästi ilmoille erikoisen äänen.

Perheenjäsenet kummastelivat sammakon äännehdintää ja he päättivät taltioida sen videolle. Nainen alkoi silittää sammakkoa ja pian sen kurnutus alkoi jälleen kuulostaa oudolta. Sammakko maukui kuin kissa.

Nainen kertoi videolla, että hän oli kuulevinaan sanan: ”Mum!”. Hämmentyneet perheenjäsenet alkoivat väitellä asiasta. Pian he saivat videolle kaipaamansa todisteen, sillä sammakko alkoi vinkua ja maukua kovaäänisesti kissan tavoin. Sammakko oli osoittautunut olevansa mestari kissojen matkimisessa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat