Matkakuume 40-asteeseen! Reppureissaajan video todellista herkkua

Matkailu Viihdeuutiset · Annika Kela

Newyorkilainen ammattikuvaaja on toteuttanut unelmansa Etelä-Afrikan safarille matkustamisesta. Tyler Fairbank oli asettanut matkalleen tavoitteen, joka oli se, että hän halusi nähdä matkansa aikana Afrikan tunnetuimman eläinviisikon: leijonia, elefantteja, leopardeja, puhveleita ja sarvikuonoja.

Daily Mail -lehden mukaan Fairbank osallistui safarin halki kulkevalle tutkimusmatkalle, joka kesti 12 päivää. Matka ei tuottanut pettymystä, sillä mies onnistui kuvaamaan videolle useita eläinlajeja niiden luontaisessa elinympäristössään.

Safarilla vierailu ylitti kaikki Fairbankin odotukset. Mies kertoi, että safarille matkustaminen oli silmät avaava kokemus ja hän arvostaa safarilla selviytyviä eläimiä entistäkin enemmän. Hän totesi, että on sydäntäsärkevän suuri menetys, jos seuraavat sukupolvet eivät voi nähdä näitä eläimiä luonnossa. Tyler on sitä mieltä, että jokaisen matkailijan tulisi kokea safari edes kerran eläessään.