Hurja onnettomuus videolle – savupiippu kaatui kaivinkoneen päälle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalainen Tim Philfer on yksi maailman onnekkaimmista miehistä, sillä hän selvisi säikähdyksellä vakavasta onnettomuudesta. Alabaman Avondale Millsissä oleva savupiippu nimittäin sortui purkytöitä tehneen miehen kaivinkoneen päälle.

Ajoneuvon koppi täyttyi tiilistä ja tuhkasta sekunneissa. Kauhistuttava tilanne on tallentunut silminnäkijöiden kuvaamille videoille. 113-vuotiaan savupiipun purkaminen oli tapahtuma, joka oli houkutellut paikalle myös useita toimittajia. Piipun purkaminen meni kuitenkin pahasti pieleen, sillä se kaatui kaivinkoneen päälle.

Daily Mail -lehden mukaan kaivinkonetta ohjannut Tim onnistui kaivautumaan ulos kopistaan omin avuin. Silminnäkijöiden hämmästykseksi mies oli selvinnyt muutamalla naarmulla.