Mies koulutti koirastaan hummerinnoutajan – tähän ei moni pysty

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalainen koiranomistaja Alex Schulze on kouluttanut labradorinnoutajastaan Lilasta taidokkaan sukeltajan. Vesileikkejä rakastava Lila on oppinut useita vedessä suoritettavia temppuja ja vakuuttavin niistä on hummereiden noutaminen.

Daily Mail -lehden mukaan Schulze on aluksi opettanut Lilaa noutamaan miehelle veteen pudonneita esineitä uima-altaasta. Kun tehtävät alkoivat käydä Lilalle liian helpoiksi, siirtyi Alex kouluttamaan koiraansa meressä.

Nykyisin Lila osaa noutaa merestä omistajalleen hummereita. Alex on julkaissut Devoted to the Oceans -sivustolla ohjeita, kuinka koiria voi kouluttaa vastaaviin tehtäviin. Lilasta julkaistut video ovat hauskuuttaneet ihmisiä sosiaalisessa mediassa, eikä ihme, sillä koiran taidot ovat hämmästyttäviä.