Mies matkusti tyylillä: Metrossa oma säkkituoli mukana

Viihdeuutiset · Annika Kela

Chongqingissa asusteleva kiinalaismies oli kyllästynyt matkustamaan metrolla ilman istumapaikkaa. Niinpä mies oli ottanut mukaan säkkituolin, jossa hän voisi rentoutua matkansa ratoksi. Metroon noustuaan mies asetteli säkkituolinsa keskelle vaunua.

Kyyti oli niin mukavaa, että mies nukahti kesken matkansa. Kanssamatkustajat ovat ottaneet miehestä kuvan ja julkaisseet sen Weibo-palvelussa. Pian kuva säkkituolin kanssa matkustavasta miehestä lähti leviämään muissakin sosiaalisissa medioissa.

Chongqing’s Railway Transport Group -rautatieyhtiö jakoi myös kuvan Facebookissa ja pahoitteli asiakkailtaan, ettei säkkituolin kaltaisia löhötuoleja löydy heidän junistaan. Yhtiö kuitenkin toivoo, että asiakkaat olisivat tyytyväisiä muihin istumapaikkoihin.

Kiinalaismiehen henkilöllisyys ei ole selvinnyt. Vaikka säkkituolin kanssa matkustaminen oli varmasti hänelle rentouttava kokemus, ei sen suuren tuolin kanssa matkustaminen ole todennäköisesti mahdollista pahimpaan ruuhka-aikaan.