Vanhuksille julkaistiin oma Tinder – alaikäraja 50 vuotta

Digi Lifestyle Viihdeuutiset · Annika Kela

Varttuneille aikuisille suunnatusta deittisovelluksesta on tulossa hyvää vauhtia hitti. Yli 50-vuotiaille tarkoitettu Stitch on julkaistu alle vuosi sitten markkinoille ja sen käyttäjämäärä on kasvanut tasaista tahtia ensimmäisistä kuukausista lähtien.

Daily Mail -lehden mukaan Stitch-sovellusta käyttää jo yli 25.000 varttuneempaa sinkkua ympäri maailmaa. Tinder-sovelluksesta poiketen Stitch-sovelluksella haetaan seuraa ja ystävyyssuhteita tositarkoituksella. Sovelluksessa voi ehdottaa muille käyttäjille esimerkiksi yhteistä illallista hyvässä ravintolassa tai vaikkapa pitkää kävelyretkeä rannalla.

Stitch-sovelluksen luoja Marcie Rogo uskoo deittisovelluksen menestykseen. Vaikka kilpailu nettideittailusivustojen kesken on kova, on Rogo varma siitä, että Stitch tarjoaa käyttäjilleen uudenlaisen kokemuksen. Marcien mukaan käyttäjät ovat olleet innoissaan siitä, että yli 50-vuotiaille on kehitetty oma Tinder-sovellus.