Koiran silmät karsastivat – omistajat hylkäsivät söpön lemmikin!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Skotlanninpaimenkoira Dennis on kokenut kovia elämänsä aikana. Hännänheiluttaja oli nimittäin hylätty Kenilworthissa sijaitsevaan löytöeläinkotiin, sillä sen omistajat eivät enää voineet huolehtia siitä. Hurmaavasta ja ystävällisestä luonteesta huolimatta koiralle ei meinannut löytynyt kotia.

Löytöeläinkodin hoitajat olivat huolissaan Dennisin kohtalosta, sillä monet ihmisistä vierastivat koiraa sen karsastavien silmien takia. Daily Mail -lehden mukaan Dog’s Trust -organisaatio puuttui viimein asiaan ja järjesti suuren kampanjan löytääkseen Dennisille rakastavan kodin.

Karvakuonon tarinalla on onnellinen loppu, sillä kampanjoinnin myötä englantilainen perhe adoptoi koiran. Omistajat ovat julkaisseet Dennisistä kuvia verkossa sen kunniaksi, että se on asunut uudessa kodissaan jo vuoden. Omistajat ovat olleet hämillään siitä, kuinka Dennisin kaltainen hellyttävä koira on voinut olla kotia vailla. Omistajien mukaan skotlanninpaimenkoiran silmät tekevät siitä entistäkin persoonallisemman ja rakastettavamman.