Mark Zuckerbergin koirasta nettihitti – kuin lentävä moppi!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mark Zuckerberg on saanut Facebook-kansan sekoamaan kuvallaan, jonka hän on julkaissut Beast-nimisestä koirastaan. Kuvassa Beast on hypännyt ilmaan iloisesti eikä koiraa ole juuri koiraksi tunnistaakaan sen valtavan karvoituksen vuoksi.

Zuckerbergin Beast-koira on rodultaan puli. Pulirotuiset koirat ovat tunnetuimpia ja vanhimpia unkarilaisista paimenkoiraroduista. Pulirodun edustajat onkin helppo tunnistaa niiden valtavasta rastamaisesta turkista, joka saa koirat näyttämään enemmän siivousvälineeltä kuin koiralta.

Zuckerberg itsekin jaksaa vielä viiden yhteisen vuoden jälkeen tulla huvittuneeksi Beastin hauskasta ulkonäöstä. Koiran kuonon tunnistaa juuri ja juuri kuvasta, jossa rastamainen turkki on noussut hypyn mukana isoksi palloksi koiran ympärille.

In the spirit of this holiday weekend, I want to share the most joyful photo of Beast jumping I've ever seen. Even after…

Posted by Mark Zuckerberg on Saturday, November 28, 2015