Poptähti vuokrasi Airbnb-luksusasunnon – maksaa 2 500 dollaria vuorokaudelta

Koti & Asuminen Lux Viihdeuutiset · Stara.fi

The Jonas Brothers -yhtye oli vielä jokunen vuosi sitten maailman suosituin poikabändi, jonka jättimenestys jatkui ympäri maailmaa. Sittemmin yhtye on jo hiipunut, mutta sen tähti Joe Jonas valloittaa edelleen Hollywoodin nuoren polven kaunottaria yksi toisensa jälkeen.

Viime aikoina romanttisessa mielessä sekä Kendall Jenneriin että Gigi Hadidiin yhdistetty Joe Jonas on nyt vuokrannut itselleen Airbnb-palvelun kautta hulppean ökyasunnon. Julkkisten kansoittamalla Hollywood Hillsin alueella sijaitseva seitsemän makuuhuoneen luksusasunto ei ole kovin edullinen vaihtoehto, sillä sen vuokra on huimat 2.500 euroa vuorokaudelta.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash