Star Wars -jäätelöt myyntiin – makuina Dark Side ja Light Side

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Historian suosituimpiin ja myös taloudellisesti menestyneimpiin elokuvasarjoihin lukeutuva Star Wars saa pian jatkoa. Tavaramerkin takana jylläävä markkinointikoneisto on kuitenkin toiminut lakkaamatta myös välivuosien ajan. Nyt markkinoilleon tullut elokuvasaagan innoittama jäätelö.

New Yorkin Brooklynissa vaikuttava Ample Hills Creamery -jäätelötehdas on valmistanut kaksi eri jäätelöä Tähtien sota -elokuvafaneille. Muutaman viikon päästä ensi-iltansa saavan Star Wars: The Force Awakens -elokuva on innoittanut jäätelötehdasta luomaan kaksi eri makua. Molemmat maut myydään pikareissa.

The Dark Side -jäätelö on tummalla suklaalla ja espressofudgella maustettu kaakaojäätelö. Toinen vaihtoehto, The Light Side, on vaahtokarkin makuinen murujäätelö. Molemmat paketit kulkevat uudelle omistajalle 36 dollarin, eli 32 euron hintaan. Newyorkilaisen jäätelötehtaan sivut ovat kaatuneet väliaikaisesti suuresta tilausmäärästä johtuen.