Nainen lopetti suuren syntymämerkkinsä peittelyn – odottamaton seuraus!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

23-vuotiaalla Lexxie Harfordilla on kasvoissaan suurikokoinen violetin- ja punaisensävyinen syntymämerkki. Nainen on aiemmin peittänyt syntymämerkin paksulla meikkikerroksella, mutta se ei silti ole jäänyt muilta huomaamatta.

Naista oli lopulta pyydetty syntymämerkin vuoksi esiintymään television realitysarjaan, minkä vuoksi hän päätti muuttaa suhtautumistaan kasvoihinsa. Harford sai syntymämerkkinsä vuoksi kutsun esiintymään Liian ruma rakkauteen -televisio-ohjelmaan ja Epäkelvot deittikumppanit -nimiseen kumppaninhakuohjelmaan.

Harford ei koe epävarmuutta syntymämerkkinsä tähden, minkä vuoksi hän päätti lopettaa kasvojensa peittelyn. Nainen kertoo Huffington Post -lehdessä monien luulleen syntymämerkkiä mustelmaksi tai ruhjeeksi.

Nainen halusi kuitenkin näyttää ja opettaa ihmisiä siitä millaisia syntymämerkit voivat olla, että kenenkään ei tarvitsisi enää peitellä tai häpeillä omaa ihoaan. Kuvat ovat saaneet suuren suosion, ja Harfordin rohkeutta on kiitelty kovasti.

My birthmark+heterochromia (explained)