Perheenisä pani lapset Teslan takakonttiin – silminnäkijä hälytti poliisit

Autot Viihdeuutiset · Stara.fi

Automaailman mullistanut Tesla on aiheuttanut muun muassa maailman ensimmäisellä automaattiohjauksella kovasti ihmetystä, mutta myös auton muut ominaisuudet ovat saaneet aikaan erikoisia tilanteita. Autossa on nimittäin pienellä lisävarusteella peräti seitsemän istumapaikkaa, joista kaksi takakontissa.

Tesla
Tesla

Nyt Yhdysvalloissa on tallentunut videolle tilanne, jossa perhe saapuu Teslallaan kotipihaansa. Perässä seuraa kuitenkin poliisiauto, koska sivullinen oli soittanut hälytyskeskukseen nähtyään, että perheenisä pani kaksi lasta auton takakonttiin. Soittaja ei ollut kuitenkaan tietoinen takakontissa olevista istuimista. Paikalle saapuessa poliisille selvisi kuitenkin nopeasti mistä oli kyse.