Eläkeläiset rötöstelivät – poliisi keskeytti pelitapaamiset

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poliisi on keskeyttänyt Yhdysvaltojen Floridassa eläkeläisten harjoittaman pelitoiminnan. Syynä oli Altamonte Springsissä järjestetyt peli-illat, joihin pystyi osallistumaan neljän dollarin panoksella. Tapaamisissa pelattiin eniten Mah Jonggia.

Escondido Condominium -nimisessä yhteisössä on järjestetty viikottain peli-iltoja alueen ikäihmisille. Toiminnan takana on 87-vuotias Zelda King, ja hänen mukaansa peli-iltoihin osallistuu joukko 86–90-vuotiaita eläkeläisiä. Eräs alueen asukkaista valitti poliisille, että vanhukset harjoittavat laissa kiellettyjä uhkapelejä.

Kun poliisit menivät paikalle selvisi, etteivät vanhusten pelit kuitenkaan olleet laittomia. He olivat pelanneet tarpeeksi pienillä panoksilla ja pääasiassa laillista Mah Jonggia. Myöhemmin tuli ilmi, että valituksen oli tehnyt sama henkilö, josta on ollut aiemminkin haittaa vanhusyhteisölle, Huffington Post uutisoi.