Daphne Joy nautiskeli riippukeinussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti 50 Cent yllätti taannoin faninsa paljastamalla olevansa toisenkin lapsen isä. Fifty julkaisi verkossa valokuvia pojastaan Sire Jakcsonista, jonka äiti on Daphne Joy. Sittemmin naisesta on tullut julkkistähti, jota paparazzit seuraavat tiiviisti.

Jason Deruloon ilmeisen virheellisesti viime aikoina romanttisessa mielessä yhdistetty Daphne kuvattiin eilen lekottelemassa bikineissä riippukeinussa. Samalla hänen upeat kurvinsa nousivat pääosaan. Viime sunnuntaina Daphne osallistui Miami Beachilla järjestettyyn gaalailtaan näyttävässä valkoisessa asussa.

Daphne Joy ja 50 Cent seurustelivat aikoinaan jonkin aikaa. Valokuvissa räppäri-isä ja hänen poikansa poseerasivat kuvissa tyylikkäästi vierekkäin, joten 50 Cent ei ainakaan halua enää salailla jälkikasvuaan. Aika näyttää tuleeko pojasta vielä joskus artisti isänsä tavoin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash