Ihmiset kolasivat ensilunta Kiinassa – huikea tulos paljastui ilmakuvasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa on viime vuosina nähty muutamia upeita taideteoksia, jotka on tehty lumeen. Nyt Kiina on liittynyt joukkoon, sillä sikäläistä ensilunta lähti nopeasti kolaamaan joukko Beihuan yliopiston ihmisiä, joilla oli selvästi yksi yhteinen päämäärä.

Jilin kaupungissa toteutettu tempaus oli näyttävä kunnianosoitus koripallotähti Kobe Bryantille, joka ilmoitti äskettäin jäävänsä eläkkeelle. Opiskelijat kolasivat nimittäin neljän tunnin aikana lumeen poikkeuksellisen upean Bryantin muotokuvan. Lopputulos paljastui vasta ilmakuvasta, ja se olikin poikkeuksellisen upea.

Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat