Komediatähti lopetti nimmareiden jakamisen – keksi hauskan korvikkeen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä Jonah Hill on tunnettu useista hauskoista elokuvarooleistaan. 31-vuotias näyttelijä on myös käsikirjoittaja, tuottaja ja koomikko, joten hauskat jutut näyttävät tulevan mieheltä jo kuin luonnostaan. Mies ei kuitenkaan pyydettäessä suostu antamaan omaa nimikirjoitustaan.

Complex-sivusto kertoo melko omaperäisestä tyylistä, jolla Hill antaa tapaamilleen faneille oman nimikirjoituksensa. Mies ei perinteisen tyylin mukaisesti kirjoita mitään vaan hän antaa tapaamilleen henkilöille oman käyntikorttinsa. Käyntikortti ei fanien epäonneksi sisällä kuitenkaan miehen yhteystietoja.

Jonah Hill on teettänyt käyntikortteja, jotka hän voi antaa faneilleen tapaamisen yhteydessä nimikirjoituksen sijaan. Käyntikorttiin on kirjoitettu teksti: ”I just met Jonah Hill. It was a total letdown”. Mies vihjailee, että hänen tapaamisensa on varmasti pettymys, mutta tällaisen käyntikortin saadessaan fani olisi luultavasti eri mieltä.