5 todella noloa asiaa naapureista – oletko todistanut näitä?

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerrostalokyttääjät tietävät kaiken naapureistaan. He osaavat kertoa minuutin tarkkuudella, monelta naapurit pääsevät töistä ja mitä heidän viikonloppurutiineihinsa kuuluu. Osa saa kuitenkin tietää naapureistaan haluamattaan.

Web Blinds -sivusto on nyt listannut viisi asiaa, jotka mielletään noloiksi naapurisopua ylläpitäessä. Osa ihmisistä on muun muassa todistanut naapureidensa äänekästä tappelemista. Vaikka ovet ja ikkunat olisi pantu kiinni ennen huutokonsertin aloittamista, on kaikkien mielstä vaivaannuttavaa kuunnella seinien läpi kantautuvaa riitelyä.

Sama pätee itkuisen naapurin ääntelyihin. Tunnepitoiset voihkimiset saattavat kuulua rappukäytävään tai pihalle, eikä niiden todistaminen ole kovinkaan mukavaa ventovieraiden mielestä. Toisinaan viereisestä asunnosta kantautuu musiikkia. Kun rytmiin lisätään äänekästä laulua tai tanssiaskeleita, saattaa naapurisopu muuttua nolouden tyyssijaksi.

Vieläkin nolompaa on nähdä naapurinsa alasti muualla kuin lenkkisaunassa. Muistakaa siis sulkea verhot ennen nakuilua. Mikäli haluaa harrastaa äänekästä seksiä kumppanin kanssa, kannattaa naapurisopua ylläpitää nitisemättömällä sängyllä tai äänijänteitä pidättelemällä. Listan julkaisi Femail First.