Aviopari halusi harrastaa seksiä – olivat siihen liian lihavia

Terveys Viihdeuutiset · Annika Kela

Kiinalainen pariskunta Lin Yue ja Deng Yang ovat hakeutuneet Jilinissä sijatisevalle laihdutusklinikalle. Pariskunta haluaa laihduttaa, jotta he voisivat harrastaa seksiä ja hankkia jälkikasvua. Liikalihavuus on ollut heidän esteenään.

People’s Daily Online -sivuston mukaan Linin ja Dengin yhteenlaskettu paino on jopa 394 kiloa. Laihdutusklinikalla heille räätälöidään terveellinen ruokavalio ja kuntoiluohjelma. Pariskunta uskoo, että he pääsevät tavoitteisiinsa, sillä molemmat ovat yhtä omistautuneita asialle. Lapsesta haaveilemisen lisäksi Deng toivoo, että pariskunta ottaisi uusia hääkuvia laihdutusprojektin jälkeen.

Kaksikolla on valtava laihdutusurakka edessään. Lääkärit epäilevät, että molemmat heistä joutuvat turvautumaan jossain vaiheessa projektiaan kirurgiaan, esimerkiksi ylimääräisen ihon poistamisessa. Lin ja Deng kertoivat, etteivät he laihduta vain itseään tai toisiaan varten, vaan myös tulevaa jälkikasvua varten. Pari on esimerkki siitä, että koskaan ei ole liian myöhäistä muuttaa elämäntapoja terveellisempään suuntaan.