Bulgarialaismummon ennustus kauhistuttaa: ”Eurooppa tuhoutuu muslimisodassa”

Ohhoh! · Annika Kela

Edesmenneen bulgarialaisnaisen ennustukset ovat ällistyttäneet ihmisiä ympäri maailmaa. Isoäidin ennustukset ovat nimittäin käyneet toteen hämmästyttävällä tarkkuudella. Ennen kuolemaansa 85-vuotias Baba Vanga ennusti tulevat katastrofit ja selvännäkijä onkin saanut lemipinimen Balkanin Nostradamus.

Daily Mail -lehden mukaan Vanga menehtyi vuonna 1996. Isoäiti oli sitä ennen kertonut tulevista WTC-iskuista ja tornien sortumisesta. Hän myös ennusti vuoden 2004 tsunamin kertomalla, että suuri aalto tappaisi suuren joukon ihmisiä ja upottaisi alleen rantakylät ja -kaupungit.

Vanga myös ennusti, että vuonna 2016 käydään suuri muslimisota, joka koituu eurooppalaisten kohtaloksi. Naisen mukaan sota johtaa länsimäisen kulttuurin tuhoon. Isoäidin ennustuksen mukaan Eurooppa muuttuu aavikoksi ja asuinkelvottomaksi vuoden 2016 loppuun mennessä.

Isoäiti ennusti myös, että Yhdysvaltain 44. presidentti on afrikanamerikkalainen ja hän tulee olemaan Yhdysvaltain viimeinen presidentti. Nainen on ollut oikeassa tähän asti, sillä Barack Obama valittiin Yhdysvaltain 44. presidentiksi. Naisen synkät ennutukset ovat käyneet toteen hämmästyttävällä tarkkuudella ja siksi monet eurooppalaisista pelkäävätkin nyt tulevaisuutensa puolesta.