Helsingin poliisilaitos yllätti – upea tempaus poliiseilta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime aikoina Suomessa poliisit ovat olleet pakolaistilanteen ja seksuaalirikosten lisääntymisen vuoksi erityisen tarkastelun alla. Itsenäisyyspäivänä mielenosoittajat heittelivät poliiseja kivillä, mikä järkytti monia, sillä Suomessa poliiseja on kuitenkin aina ajateltu oikeuden turvaajina, auktoriteettina ja ihmisten auttajina.

Helsingin poliisilaitos on julkaissut Facebook-sivuilleen videon, joka on lämmittänyt jo tuhansien katsojien mieltä. Videolla poliisit alkavat soittamaan puhallinsoittimilla kauniisti kesken päivän poliisilaitoksella jonottavien asiakkaiden iloksi. Poliisisoittokunta esittää viisihenkisenä tunnelmallisen White Christmas -joululaulun.

Helsingin poliisilaitos on halunnut videolla muistuttaa, että hyviä asioita voi tapahtua täysin yllättäen. Poliisilaitos toivottaa videon myötä ihmisille hyvää ja turvallista joulunodotusta. Videota kommentoineet ovat pitäneet poliisien esitystä upeana ja toivoa antavana tempauksena, joka sopii täydellisesti joulunaikaan.

Poliisin jouluyllätys

Mukavia juttuja voi tapahtua ihan yllättäen :) Hyvää ja turvallista joulunodotusta kaikille!

Posted by Helsingin poliisilaitos on Wednesday, December 9, 2015

Katso video tästä.