iPhonen surkeaan akkukestoon ratkaisu – lisävirtaa jopa 25 tunniksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monien älypuhelinmallien akut tyhjenevät varsin nopeasti, ainakin laitteen verkkoyhteyden ollessa usein päällä. Esimerkiksi Applen iPhone-puhelimien akut kestävät ahkerassa käytössä lataamatta harvoin vuorokauttakaan.

Nyt Apple on lanseeraanut iPhone 6 -malleille uudenlaisen kuoren, joka on varustettu lisäakulla. Teknologiajätti lupaa Smart Battery Case -kuoren lisäävän akun kestoa parhaimmillaan jopa 25 tunnilla.

Smart Battery Case -kuori on päällystetty pehmeällä silikonilla, joten se tuo puhelimeen myös paremman tarttumapinnan. Lisäakku tosin tekee puhelimesta hieman tavanomaista paksumman, mitä jotkut saattavat pitää miinuspuolena. Sadan dollarin hintaista kuorta myydään sekä mustana että valkoisena.