Raju kissatappelu videolle – onneksi ikkuna erotti tappelupukarit

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lemmikkikissan omistaja oli havahtunut kesken kotiaskareidensa kovaääniseen maukumiseen. Ikkunalla päivystänyt lemmikki oli nähnyt pihalla toisen kissan ja se oli nostanut siitä kovan mekkalan. Kissa hermostui huomatessaan, että toinen kissa ei suostunut lähtemään sen reviiriltä.

Tilanne on tallentunut kissanomistajan kuvaamalle videolle. Ikkunassa istuskellut lemmikki yritti selvästikin häätää pihalla olevan lajitoverinsa. Sen sijaan, että tunkeilija olisi poistunut, saapui se ikkunan viereen haastaman riitaa.

Kissojen välinen kinastelu äityi lopulta tappeluksi. Molemmat alkoivat huitoa raivoisasti tassujaan toisiaan vasten. Onneksi kissojen välissä oli ikkuna, eikä kumpikaan loukkaantunut tappelussa. Omistajan mielestä näky oli huvittava ja hän naureskeli seuratessaan kissojen kinastelemista.