Taapero esittää Adelea – moni voi samaistua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Adelella on poikkeuksellisen hyvä ja laaja ääni, mikä tekeekin laulajattaren kappaleiden versioimisesta välillä haastavaa. Harva pystyy laulamaan Adelen kappaleita samalla tavalla kuin hän itse, minkä vuoksi eräs pikkutyttö päättikin olla edes yrittämättä.

Tangee McMahon on julkaissut kaksivuotiaasta tyttärestään todella hellyttävän videon, johon moni voi samaistua. Videolla Tangeen tytär Bexlee esittää Adelen Hello-nimistä kappaletta. Tyttö ei yritä laulaa kuin Adele vaan päättää esittää olevansa Adele huulisynkkaamalla laulun tahtiin.

Tyttö eläytyy hauskasti kappaleen mukana ja esittää laulavansa kappaletta Adelen voimakkaalla äänellä. Bexlee avaa suunsa niin auki, että sieltä kumpuava laulu olisikin varmasti vähintään yhtä vakuuttavaa kuultavaa kuin Adelen laulu.