Avokado-oluesta yllätyshitti – australialainen panimo hukkuu tilauksiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pienpanimoiden suosio ja määrä on kasvanut maailmanlaajuisesti viime vuosien aikana. Samalla markkinoille on alkanut ilmestyä myös tavallisuudesta poikkeavia olutmakuja. Australian Yallingupissa sijaitseva Bushshack Brewery on lanseerannut avokado-oluen.

Olut luotiin alun perin Perthissä järjestettyjä avokado-festivaaleja varten. Oluen suosio ja kysyntä yllättivät panimon.

– Kysyntä on ollut kovaa etenkin joulun alla. Ihmiset ovat pyytäneet toimittamaan avokado-olutta pullotettuna, mutta emme ole pystyneet toteuttamaan toiveita. Kaikki avokado-oluemme menee nimittäin tynnyreihin, panimossa työskentelevä Daniel Wind kommentoi Mashable-sivustolle.

Avokado-olutta kuvaillaan lager-tyyliseksi juomaksi. Daniel Windin mukaan hedelmä antaa oluelle kermaisen jälkimaun. Yhtiön suunnitelmissa on jatkaa olutkokeiluja, ja hän onkin avoin ihmisten uusille ehdotuksille erikoisten juomien suhteen.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat