Megan Fox eristänyt itsensä ulkomaailmasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seksisymbolina tunnettu näyttelijä Megan Fox on nykyisin kaikkea muuta kuin punaisella matolla ahkerasti ulkoisia avujaan esittelevä kaunotar. Naisen elämä on muuttunut melkoisesti lasten saamisen jälkeen. Hänen pääasiallisin tehtävä on elää lapsiaan varten.

29-vuotias Megan Fox erosi aiemmin tänä vuonna näyttelijämiehestään Brian Austin Greenistä. Pariskunnan elämän tiedetään keskittyneen kodin ja kahden lapsen, kolmevuotiaan Noahin ja 1,5-vuotiaan Bodhin huolehtimiseen. Kerroimme vuosi sitten, ettei Megan Fox harrasta enää seksiä miehensä kanssa, koska he suosivat perhepetiä, eli lapset ovat nukkuneet pariskunnan välissä.

Megan Fox on myös kertonut pysyttelevänsä suurimman osan ajastaan kotona. Hän ei ota uusia ja vaativia elokuvarooleja vastaan, mikäli hän joutuisi olemaan pitkiä aikoja pois lasten luota. Hänellä ei myöskään ole omien sanojensa mukaan kuin yksi ystävä, kasvohoitajana naiselle työskentelevä Mindy.

Megan Fox ei pidä ulkomaailmaan yhteyttä edes sosiaalisen median avulla. Hänen mukaansa nettimaailma tekee lapsista pahoinvoivia ja sosiaalinen media on kuin myrkkyä. Nainen kokeili Twitteriä aikoinaan viiden päivän ajan, mutta lopetti sen kauhistuttuaan ihmisten reaktioista.

– 12–13-vuotiaat lapset kirjoittivat minulle, että mikäli en seuraa heitä, he tappavat he itsensä. Tämä tuntui todella järkyttävältä. En anna omien lasten koskea sosiaaliseen mediaan, Megan Fox kommentoi Entertainment Tonightin haastattelussa.