Uskomattomia asentoja! Maailman notkein nainen tyttökalenterissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Zlata on vaaleahiuksinen voimistelijataustan omaava taiteilija. Nykyään Saksassa asuva 29-vuotias neitokainen tituleerataan usein maailman notkeimmaksi naiseksi. Hän saa ängettyä itsensä 50 x 50 senttimetrin kokoiseen laatikkoon, vaikka hänellä riittää pituutta 176 sentin verran.

Venäläissyntyinen Zlata on tullut maailmalle tutuksi ällistyttävän notkeutensa ansiosta, jota hän on kernaasti esitellyt erilaisissa tapahtumissa ja televisio-ohjelmissa. Hän julkaisee vuosittain omilla kuvillaan varustetun kalenterin, ja tänä vuonna kuvien sisältö on harvinaisen roisia. Nainen teki kalenterin parantaakseen erosta aiheutuneita haavoja.

Zlata antaa nyt kaikkien kurkistaa ensi vuiden kalenterin sisältöön esittelyvideolla. Kuvat ovat samaan aikaan seksikkäitä ja kutkuttavia. Kaunotar taipuu upeissa otoksissa mitä mielenkiintoisimpiin asentoihin, joista moni kanki-Kaikkonen vain haaveilee. Kalenterikuvat panevat varmasti ainakin miessukupuolen mielikuvituksen laukkaamaan, sillä näyttää, että naisen asennoilla ei olisi mitään rajaa.