6 tuntemusta paljastavat huonon seksin

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikki vällyjen välissä enemmän kuin satunnaisia kertoja seikkaillut tietää, että hyvä seksi on parhaimmillaan silmiin tähtiä aikaansaavaa ilotulitusta. Entäpä huono seksi? Siihen liittyy oikeastaan kuusi erilaista tuntemusta.

Valitettavasti elämä ei ole pelkkää iloa, juhlaa ja onnistumista. Huono seksi on yhtä ärsyttävää kuin pahanmakuinen suklaa tai kylmä sauna. Ensimmäiseksi saattaa tulla mieleen, onko seksin kehno laatu sittenkin omasta toiminnasta riippuvainen.

Joku voi ajatella tekevänsä asioita väärin sängyssä. Tällöin voi kokeilla uusia asentoja tai ottaa välineitä avuksi rakastelua parantamaan, Popsugar muistuttaa. Seuraavaksi huonon seksin aallonharjalla voi ajatella, että kaikissa epäonnistuneissakin asioissa on yleensä edes jotain hyvää.

Kun keskittyy seksin hyviin puoliin, saattaa varsinainen akti kääntyä vahingossa paremmaksi. Mikäli positiivisen ajattelun malli ei tehoa, saattaa mieltä kalvaa järkyttävä morkkis ja epävarmuus. Tällöin toivoisi, että voisi poistua tilanteesta kuin taikaiskusta.

Huono seksi huipentuu yleensä valittamiseen ja voivottelemiseen. Osapuolet saattavat pyytää toista hidastamaan tahtia tai ottamaan hellemmin. Mielessä saattaa käydä, onko petikaveri koskaan aiemmin päässyt vaakamambon saloihin, koska on yksinkertaisesti niin surkea.

Yksi hyvä keino on heittää aivot narikkaan ja paeta mielikuvitusmaailmaan. Toki terveellisempää olisi vain lopettaa huono kerta lyhyeen ja liueta kohteliaasti pois paikalta. Kaikki palapelin palat eivät vain sovi yhteen.