7 sinkkuseksin suosikkipaikkaa – julkiset tilat houkuttelevat

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tunteiden kuumetessa saattavat sormet vaellella villisti kumppanin vartaloa pitkin ja suudelmat vaihtua tiuhaan. Kun kohdalle sattuu huomattavan haluttava henkilö, voi seksiin ryhtyä myös julkisella paikalla. Nyt listattiin seitsemän suosituinta paikkaa, joissa sinkut ovat äityneet villiin lemmenleikkiin.

MissTravel-sivusto toteutti käyttäjilleen kyselyn, jossa he saivat paljastaa likaisia yksityiskohtia villeistä sinkkuvuosistaan. Peräti 43 prosenttia kyselyyn vastanneista myönsi harrastaneensa seksiä julkisella paikalla. Yleisin paikka on ravintolan vessa tai muu julkinen saniteettitila.

Seksiä harrastetaan myös portaikoissa ja parvekkeilla. Osa vastaajista myönsi villiintyneen jopa taksin takapenkillä. Listalle pääsivät myös hissi, käytävä ja vaatehuone. Julkisella paikalla harrastettavassa seksissä kiehtoo pelko kiinnijäämisestä.