Aikuiset maistoivat rintamaitoa – yllättävä reaktio

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvalloissa uutisoitiin alkuvuonna omituisesta nousevasta ilmiöstä kehonrakentajien keskuudessa. Erityisesti miespuoliset kehonrakentajat olivat lähestyneet imettäviä äitejä sen toivossa, että saisivat ostaa heiltä rintamaitoa. Nyt Buzzfeed laittoi joukon aikuisia kokeilemaan ihmiskehon tuottamaa maitoa.

YouTube-videolla joukko aikuisia laitetaan maistamaan rintamaitoa. Kahden lapsen äiti Ochi on lahjoittanut maidon henkilöiden maisteltavaksi. Koemaistajilla on ennakkokäsityksiä siitä miltä rintamaito tulisi maistumaan, ja yksi nainen epäileekin maidon olevan makeaa ja maistuvan hieman vaniljaiselta.

Maito näyttää paksulta lasissa eikä koemaistajien mukaan tuoksu mitenkään erikoiselta. Rintamaito yllättää maistelijat ja maistuu kaikkien mielestä hyvältä. Jälkimaku muistuttaa yhden maistelijan mukaan vauvan tuoksua. Koemaistajat saavat vielä lopuksi tervehtiä naista, josta maito on peräisin.