Huippumallit auttoivat koditonta skeittaria – tekivät hänestä miesmallin!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Muotimaailmassa menestyneet mallikaunottaret Kendall Jenner ja Gigi Hadid ovat yhdistäneet voimansa auttaakseen Venice Beachilla asustelevaa koditonta skeittaria. Kaksikko oli törmännyt 20-vuotiaaseen ”Venice Beachin Romeoon” ollessaan rannalla muotikuvauksissa.

Kendall ja Gigi ihastuivat John Economoun komeaan ulkonäköön ja he päättivät vinkata skeittarista muutamille mallitoimistoille. Daily Mail -lehden mukaan Two Management -mallitoimisto teki Johnin kanssa sopimuksen ja nyt mies on matkalla menestykseen.

Hurmaavalla nuorella miehellä on käynyt hyvä tuuri, että hän on onnistunut ystävystymään Kendallin ja Gigin kanssa. Romeo of Venice Beach -lempinimen saanut John oli monien muiden nuorten tavoin muuttanut Los Angelesiin tavoittelemaan unelmiaan. John on yksi niistä harvoista kodittomista nuorista, jonka unelmat ovat toteutumassa.