Hulk Hogan mokasi nolosti – luuli julkkiskaunotarta HIV-potilaaksi!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Showpainilegenda Hulk Hogania on hiljattain vedätetty Twitterissä ilkeällä tavalla. Miehen tilille oli nimittäin lähetetty kuvaviesti, jossa kerrottiin, että kuvan nainen oli HIV-potilas. Viestissä pyydettiin, että Hulk jakaisi kuvan eteenpäin tukeakseen naisen taistelua sairauden kanssa.

Todellisuudessa kuvassa esiintyi poptähtenä ja X-Factor-tuomarina tunnettu Cheryl Cole, eli nykyisin Cheryl Fernandez-Versini. Hulk Hogan ei tunnistanut Cheryliä ja hän luuli viestiä aidoksi. Niinpä hän päätti toimia hyväsydämisellä tavalla ja jakaa viestin eteenpäin. Daily Mail -lehden mukaan muutamassa minuutissa Hogan sai tietää tehneensä nolon virheen.

Mies pahoitteli netissä jakamaansa viestiä vaikka hän totesikin tarkoituksensa olleen hyvä. Kuvassa esiintyvä julkkiskaunotar ei ole HIV-positiivinen. Hogan ei ole ainoa, joka on joutunut nettipilailijoiden kynsiin, sillä huijauksen jakaminen on ollut ilkeää pilailua myös Cheryliä kohtaan.