Isä opetti tytärtään sanomaan ”isä” – toisin kuitenkin kävi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanhemmat voivat leikkimielisesti kisailla siitä oppiiko vauva sanomaan ensin sanan isä vai äiti. Pikkuiset osaavat olla melko itsepäisiä sen kanssa, mitä he suostuvat sanomaan ja mitä eivät, minkä eräs perheenisä saikin oppia omalta tyttäreltään.

YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa perheenisä yrittää epätoivoisesti saada tytärtään sanomaan isä-sanan. Isä toistelee sanaa tytölle ja pyytää häntä sanomaan sanaa perässä, mutta tytär vastaa joka kerta päättäväisesti: ”äiti”.

Lopulta tytär ei enää edes katso isäänsä vaan toistaa äiti-sanaa muualle katsoen. Äiti on selvästi voittanut tämän kisan, jossa isä ei ollut löytänyt hyvää taktiikkaa. Yksi videota kommentoinut onkin neuvonut, että miehen olisi kannattanut käyttää lapseensa käänteispsykologiaa.